Instalarea sistemului de încălzire

Încălzire este cel mai complex și costisitor sistemul tehnic din construcții de inginerie, așa că vă recomandăm să încredințaţi proiectare, deservire și instalarea sistemului de încălzire de către profesioniști, cum ar fi ingineri Instalator.md.

Instalarea sistemelor de încălzire în casa este format din mai multe etape:

  • calcularea sistemului de încălzire;
  • selecţie echipamentelor şi materialelor potrivite;
  • instalarea cazanului de încălzire;
  • stabilire încălzirii prin pardoseală (dacă sunt furnizate de proiect);
  • instalarea radiatoarelor;
  • punerea în funcțiune.

Fiecare etapă de instalare a sistemului de încălzire este foarte complicată, necesită anumite cunoștințe și competențe, prin urmare, ar trebui efectuată de către specialiști cu experiență, cu aptitudini necesare. Angajații noștri au o vastă experiență și cunoștințe necesare pentru instalarea sistemului de încălzire de orice complexitate! Vom efectua calcule termice complexe și calcule de rezistență hidraulică, vă consultăm și ajutăm în alegerea echipamentului de încălzire potrivit și vă oferim cele mai bune opțiuni pentru sisteme de încălzire!

Principalul criteriu de calitate prin care să judece cum experții noștri efectuează instalarea sistemelor de încălzire, – este numărul de contracte de deservire re-semnate. Această cifră confirmă fiabilitatea sistemelor noastre, nivel ridicat de servicii, și, prin urmare, nivelul de încredere al clienților noștri.

Pentru consultaţii cu privire la toate aspectele organizatorice și tehnice cu privire la instalarea sistemului de încălzire a clădirii apelaţi la telefon 069901079 sau trimiteți întrebarea dumneavoastră prin e-mail: [email protected] indicînd în srisoare telefon de contact dumneavoastră.