Instalarea cazangeriilor

Instalarea cazangeriilor la cel mai bun pret in Moldova. Montarea cazanelor pe gazcazanelor pe gaz in condensatie ,cazanelor electrice si celor pe combustibil solid, asa ca – lemne, cărbune, peleți. Rapid și calitativ! Instalator.md – montarea cazanelor în Chișinau, R. Moldova. Suna acum 069901079!

 

Există mai multe tipuri de cazane: cazane pe gaz, cazane electrice, cazane pe combustivil solid. Se alege cazanul în funcție de tipul locuinței care va fi încălzită.

Peretele ignifug unde va fi amplasat cazanul trebuie să fie rezistent la greutatea cazanului umplut cu apă. Instalarea cazanului se recomandă la distanța de 25mm, distanţă prevăzută între perete și corpul cazanului.
Se indică o înălțime minimă a cazangeriei de 2,0 m. Este permisă o mărime mai mică a cazangeriei cu condiția ca aerul să fie aspirat în cazan dintr-o altă cameră și numai dacă alegerea cazangeriei a fost efectuată de comun acord cu organele locale de supraveghere care garantează exploatarea sigură a acestor tipuri de aparate. Distanța de la peretele din spate a cazanului până la peretele camerei trebuie să ofere posibilitatea efectuării procedurii de profilaxie a cazanului. Dacă nu este posibilă respectarea acestor recomandări, atunci distanța minimă trebuie să fie de cel puțin 0,2 m.

Înălțimea coloanei de apă în proiectarea hidraulică a sistemului de încălzire se determină de la baza cazanului instalat până la partea superioară a construcției. Înălțimea coloanei oferă securitate la o presiune care nu depășește valoarea de 2kg/cm2, cu excepția presiunii create de pompa de circulație și a presiunii apei la încălzirea acesteia. În podeaua de sub cazan trebuie să fie instalat un dispozitiv pentru direcționarea apei din încăpere în canalizare. În conducta din cazan nu este permis mai mult de două ture rotative.